REVELION

a2ba9234c641c7d46e4c470735e8dfc1                 LA MULTI ANI ROMANIA ! Un 2018 plin de bucurii si impliniri personali !

Maine seara se sarbatoreste Revelionul , aduce-ti aminte ca timpul , este nemasurabil si noi oameni am vrut sa dam un sens la aceata lume care nu reusim sa o dominam . Timpul si spaziul este locul in care noi locuim , dar in acelas timp , timpul este unel di putinele elemente care nu pot fi ” prinse ” in mana . Asta inseamna ca este totul relativ , inclus timpul . Va spun asta pentru ca stiu bine cum Revelionul vine srabatorit in Romania , si nu nuami , cu petarde , ” bombe ” care explodeaza si pot cu adevarat sa faca rau la cineva , cauciucuri care li se da foc si asa mai departe . Revelionul poate fi o sarbatoare care se petrece in familie , cu prietenii si cu intentia de a lasa un an sa plece , cu greutatile lui si sa infruntam celalalt cu bucurie si sanatate ,

Alege-ti voi modul drept de a intampina Revelionul , eu ma indrept spre dansul cu familia mea in liniste , ” sper ” si cu un pahar de spumante .

 

2 pensieri riguardo “REVELION

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...