8 Martie, Ziua Mamei si a Femeiei

Immagine correlata

Vreau sa fac LA MULTI ANI la toate mamele si femeiele romance. Intr-o perioda asa de dificila pentru toata lumea as vrea sa fiu alaturi la toate acele mame care sunt departe de propri copii si maine dimineata nu-si aud vocea fiilor nel urare loro ” Un bun 8 Martie ”  si o imbratisarea plina de iubire si recunostita din ambele parti. Trebuie sa admit, ca desi sunt multe lucruri care m-au indepartat de tara mea, sarbatorile si zilele importante sunt unicile evenimente care au sapore de amintiri placute in viata  mea.  8 Martie ramane inca o sarbatoare incontaminata de consumism si  individualism occidental si se consuma cu multa partecipare din partea familiei si in familie.  Cafea matutina cu toate mamele, matusile, bunicii sunt amintire de neuitata. Ce nu as da ca maine sa-mi beau cafeaua cu femeile din familia mea, in special cu bunica mea, care o iubesc imens. Sa simt  parfumul intim de casa, de iubire adevarata ca printre straini este foarte dificil sa-l gasesti. Sunt semplicemente AMINTIRI DIN COPILARIE.

Doresc o zi spendida la toata lumea si ca aceasta mica zi importanta, in aproape toata lumea, sa unesca femeile intr-un spirit costructiv si afectiv pentru a da loro forta sa combata toate necesitatile, necazurile si supararile care le aflig infiecare zi din viata lor.

Risultati immagini per foto di 8 Marzo . gif

Liliana.

 

3 pensieri riguardo “8 Martie, Ziua Mamei si a Femeiei

  1. Am zâmbit la modul curat și foarte sincer cum ai scris.
    Te admir mult, chiar zăresc un suflet minunat în spatele cuvintelor extrem de frumoase. Stai liniștită că sunt pe înţelesul tuturor inimilor feminine. Te înţeleg perfect, sunt printre străini de 16 ani, știu și simt la fel ca tine. La mulţi ani cu tot dragul și tuturor mamelor, dragă Lilli!

    "Mi piace"

    1. Multumesc mult George. Din pacate anumite sentimente nu reusesc sa nu fiu externate. La multi ani si un 8 Martie Frumos la fetele tale, ma vazut ca ai o floare minunata ieri in foto. Ciao.

      Piace a 1 persona

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...